Loopbaancoaching werknemer

Bij loopbaancoaching leert u de regie te nemen over de eigen loopbaan. Steeds meer mensen hebben hier behoefte aan, doordat de arbeidsmarkt flink is veranderd vergeleken met tien jaar geleden.

Bij loopbaancoaching leert u de regie te nemen over de eigen loopbaan. Steeds meer mensen hebben hier behoefte aan, doordat de arbeidsmarkt flink is veranderd vergeleken met tien jaar geleden. De inzet van iemands talenten, een motiverende werkomgeving en zingeving ervaren in het werk zijn een grotere rol gaan spelen.

Samen met onze re-integratieadviseur gaat u op zoek naar uw intrinsieke motivatie. Samen bepaalt u een richting en formuleert u doelen, met een concreet stappenplan als uitkomst. Doordat u de regie leert nemen over uw eigen loopbaan, verlopen gesprekken over dit onderwerp efficiënter én zinvoller.

Bij ons is loopbaancoaching een dienst op maat, met uw loopbaanvraagstukken als uitgangspunt. Dit mondt uit in een concreet plan met een focus op resultaat, bedoeld om u op te laten bloeien op uw werkplek én in uw persoonlijke leven. Loopbaancoaching is een bewezen effectief middel om te zorgen voor plezier in uw werk.

Hoe helpen wij u verder

Inventarisatie

Het is van belang dat het traject van loopbaancoaching zo goed mogelijk aansluit bij uw omstandigheden en specifieke situatie. Daarom maken we een grondige inventarisatie.

  • We maken kennis met u op uw werkplek om een zo goed mogelijk beeld van de situatie te krijgen. Als het nodig is, spreken we af bij u thuis.
  • We bespreken de doelen van de loopbaan coaching en stellen een trajectplan op.

Vervolg

Samen met u werken we aan de doelen die we tijdens de inventarisatie met elkaar hebben afgestemd en vastgelegd in het trajectplan.

  • In periodieke coachingssessies werken we aan uw loopbaanvragen.
  • Op een zo praktisch mogelijke manier helpen we u aan antwoorden en nieuwe inzichten. Daarvoor zetten we diverse tests, assessments en huiswerkopdrachten in.
  • We reflecteren gedrag en werken samen met u aan nieuw gedrag, gericht op verhoging van uw zelfredzaamheid. Dit doen we door praktische tips en tools aan te reiken.
  • Als de situatie daarom vraagt, voeren we gezamenlijke voortgangsgesprekken met u en uw werkgever.
  • We houden uw werkgever op de hoogte van de voortgang door periodieke voortgangsrapportages.

Verantwoording

  • We evalueren wat de loopbaancoaching u heeft opgeleverd en hoe u onze dienstverlening heeft ervaren.
  • Het traject wordt afgesloten door een eindrapportage met een praktisch advies voor het vervolg.

Onze adviseurs staan voor u klaar

Eén van de manieren waarop Click Mobiliteit+ zich onderscheidt is doordat wij uitsluitend werken met deskundige zelfstandige professionals die beschikken over ruime ervaring. Dit zorgt ervoor dat u altijd mag rekenen op een kwalitatief hoogwaardig en onafhankelijk advies. Meer weten over onze collega's en hun expertise? Ze vertellen u er graag over! Onze re-integratie-adviseurs ondersteunen u graag om te waarborgen dat uw aanpak aansluit bij de relevante wet- en regelgeving.
25+ jaar
ervaring

Website

Oplossingen

Andere diensten van Click Groep

crossmenu