Jobhunting werknemer

Bij jobhunting (letterlijk: banenjacht) gaat u samen met een van onze adviseurs, de jobhunter, op zoek naar een betaalde baan.

Bij jobhunting (letterlijk: banenjacht) gaat u samen met een van onze adviseurs, de jobhunter, op zoek naar een betaalde baan. De jobhunter kijkt samen met u naar stappen die nodig zijn om werk te vinden. Hij brengt uw wensen en kansen in kaart, net als uw ervaring, vaardigheden, uw sterke en minder sterke eigenschappen. Dit stelt hem in staat samen met u op zoek te gaan naar de best passende functies.

Onze jobhunter stelt alleen realistische functies voor, aansluitend bij een aantal randvoorwaarden zoals opleiding maar ook de mogelijkheid voor kinderopvang. Als er binnen het netwerk van Click Mobiliteit+ geen passende functie is, gaat onze jobhunter actief op zoek naar een passende werkgever buiten het netwerk door acquisitie te plegen. Ook stimuleert hij u om zelf gericht te zoeken naar passende vacatures.

Bij ons is het doel van jobhunting altijd een concreet resultaat in de vorm een betaalde baan of een werkervaringsplaats. Dit kan in de vorm van een arbeidsovereenkomst, detacheringovereenkomst of stageplek zijn, die soms ook als vrijwilligersovereenkomst wordt aangeboden. Hierbij houdt onze jobhunter rekening met uw belastbaarheid en de haalbaarheid, door concrete afspraken te maken over taken en doelstellingen.

Hoe helpen wij u verder

Inventarisatie

Het is van belang dat de jobhunting zo goed mogelijk aansluit bij uw omstandigheden en uw specifieke situatie. Daarom maken we een grondige inventarisatie.

  • We maken kennis met u op uw werkplek om een zo goed mogelijk beeld van de situatie te krijgen. Als het nodig is, spreken we af bij u thuis.
  • We bespreken de doelen van de jobhunting en stellen een trajectplan op.
  • We inventariseren uw wensen en kansen, uw ervaring en vaardigheden en uw sterke en minder sterke eigenschappen.
  • Op basis daarvan stelt onze jobhunter een persoonlijk zoekprofiel op.

Vervolg

Samen met u gaan we actief op zoek naar een passende baan op basis van de afspraken die we tijdens de inventarisatie met elkaar hebben afgestemd en vastgelegd in het trajectplan.

  • Onze jobhunter gaat actief op zoek binnen het netwerk van Click Mobiliteit+.
  • Als dat geen resultaat oplevert, zet onze jobhunter acquisitie in, bijvoorbeeld in de vorm van een belactie.
  • Onze jobhunter stimuleert u om ook zelf gericht op zoek te gaan, bijvoorbeeld door online vacaturebanken te doorzoeken.
  • Wanneer u een passende baan heeft gevonden, ondersteunt onze jobhunter u met de arbeids-, detacherings- of stageovereenkomst.

Verantwoording

  • We evalueren wat de jobhunting u heeft opgeleverd en hoe u onze dienstverlening heeft ervaren.
  • Het traject wordt afgesloten door een eindrapportage met een praktisch advies voor het vervolg.

Onze adviseurs staan voor u klaar

Eén van de manieren waarop Click Mobiliteit+ zich onderscheidt is doordat wij uitsluitend werken met deskundige zelfstandige professionals die beschikken over ruime ervaring. Dit zorgt ervoor dat u altijd mag rekenen op een kwalitatief hoogwaardig en onafhankelijk advies. Meer weten over onze collega's en hun expertise? Ze vertellen u er graag over! Onze re-integratie-adviseurs ondersteunen u graag om te waarborgen dat uw aanpak aansluit bij de relevante wet- en regelgeving.
25+ jaar
ervaring

Website

Oplossingen

Andere diensten van Click Groep

crossmenu